Gy.I.K.

Mikor érkezzünk a Titokszobába?
Kényelmesen lepakolnátok, még a mosdóba is benéznétek, és szeretnétek a foglalásnak megfelelő időpontban kezdeni? Mi is ezen vagyunk. Ezért kérünk, hogy a kezdési időpontnál kb. 10 perccel korábban érkezzetek. Így nem zavarjátok meg az előző csoport munkáját, de bőven lesz időtök mindenre.
Hogyan találunk oda?
A szoba a VI. kerületben, a Szív utca 35-ben található. (Kaputelefon: 26.) Autóval: a Kodály körönd környékét célozzátok be, parkolni - térítési díj ellenében - az utcán tudtok. Tömegközlekedéssel: az 1-es metróvonal Kodály körönd állomása, a 73-as és 76-os troli Izabella utcai megállója egyaránt néhány perces sétára vannak tőlünk. A Hősök teréről és az Oktogontól is legfeljebb 15 perc alatt kényelmesen ideértek gyalogosan is!
Mikor kell fizetni?
Fizetni érkezéskor, készpénzben, egy összegben tudtok a Benneteket fogadó játékmesternek.
Szívbeteg / kismama / mozgássérült vagyok. Részt vehetek a szabadulásban?
Bár a játék izgalmas, arra nem kell számítanod, hogy egészségedre veszélyes mértékben megnő az adrenalin szinted. (Azért azokat a gyógyszereidet, amikre máskor is szükséged lehet, hozzánk is hozd magaddal!) Mozgássérültként is nagy élményben lehet részed - de azt fontos megemlítenünk, hogy az épület, amelyben a játék zajlik, még nem akadálymentesített és Titokszobánk a harmadik emeleten helyezkedik el.
Telefonon is foglalhatok időpontot?
Nem. Az időpontok foglalása a Foglalás menüpont alatt zajlik, kizárólag elektronikus formában. Ha megadott neved megjelenik a foglalt időpont alatt, már csak el kell jönnötök!
Mégsem tudunk eljönni. Mit tegyünk?
A Titokszoba foglalásának visszamondására indokolt esetben van lehetőség, legkésőbb a foglalt időpontot 48 órával megelőzően.
Kevesebben / többen jönnénk, mint ahány személyt foglaláskor megadtam.
A sikeres teljesítéshez legalább 3 fős csapatra van szükség. Ha ennyien megvagytok, gyertek nyugodtan! A szoba legfeljebb 8 fős csapattal „működik”, így a szokásostól eltérően ennyien is érkezhettek. Ebben az esetben, kérünk, mindenképpen jelezz előre, hogy megteremthessük a szükséges technikai feltételeket!
Ajándékba adnám. Lehet?
Természetesen igen! Először válaszd ki, hogy hány főre szeretnél ajándékozni, majd vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.
Befizetnék a Titokszoba Extra szolgáltatások valamelyikére. Mi a tennivalóm?
Válassz szabad időpontot a foglalási naptárban, jelentkezz a szokott módon és a megjegyzés rovatban tüntesd fel, melyik csomagot szeretnéd! (Természetesen ennek megfelelő csomagárat fogunk felszámolni.)
Hány éves kortól jöhetünk?
Felső korhatár nincs. 10 éves gyermek már részt vehet a játékban, ha a csoport többi tagja elmúlt 16 éves. A teljes csoportra vonatkozó alsó korhatár 16 év.
Külföldiek számára is elérhető a szolgáltatás?
Jelenleg a játék magyar és angol nyelven érhető el. A későbbiekben további nyelveken is részt vehettek majd, erről honlapunkon időben megjelenik majd a tájékoztatás.

Itt találsz meg bennünket:

 

1063 Budapest, Szív utca 35. III. emelet
26-os kapucsengő

Kérdéseiddel itt keress:

 

info@agyadeldobod.hu
+36 30 557 4060