A leánybúcsú, születésnap ünnepeltjeit személyre szóló élménnyel várjuk:

 

A leánybúcsús, születésnapi csomagok különlegessége, hogy a játék egyik feladatát személyessé tesszük:
az ünnepelt életének egy kiválasztott epizódját, történetét beépítünk a közös játékba.

Az ünnepelt így valóban egyedi ajándékot kap:
a kibontakozó történet főszereplőjévé válhat.

 

A csomagok igénybevételének feltétele, hogy a Titokszobában foglalt időpont előtt legkésőbb 3 nappal megbeszéljük, az ünnepelt életének mely történetét
emelhetjük be a játékba.

A játék végén fénykép készül, amelyet kinyomtatva ajándékba adunk.

Időpontot az alábbi linken lehet foglalni: http://www.agyadeldobod.hu/index/foglalas Fontos, hogy a jelentkezéskor a „megjegyzés” rovatban jelezzétek,
mely csomagot választjátok.


KREATÍV KOLLÉGA 

 

A kreativitás több ötletek halmozásánál. 

A kreatív ember tudja, hogy mit kezdjen a tudásával. De ami az életben jó, abban mindig van játék. Kreatív csapatépítő játékunk beindítja a fantáziát és megmozgatja a rekeszizmokat. 

A KREATÍV KOLLÉGA nem hagyományos csapatépítés: közös kreatív gondolkodással, problémamegoldással léphetnek előre a játékosok, miközben szórakoznak. 

Sok okos ember dolgozza végig úgy az életét, hogy kevés használható ötlet pattan ki a fejéből? Igen. A csapat tagjai 90 perc után magabiztosan lépnek ki a szobából, hiszen a Kreativitás = Megoldás. Ezért sosem késő ellátogatni hozzánk.

A Titokszobában felhőtlenül játszhatnak, nevethetnek a munkatársak azokkal, akikkel együtt dolgoznak. Ez Budapest egyetlen olyan helye, ahol a játék izgalmát és a közös gondolkodás élményét egyszerre élhetitek át. 

A kreatív csapatépítő csomag különlegessége, hogy akár 12 fő is részt vehetnek benne, ráadásul az egyik feladatot személyessé tesszük. A munkatársak egy közös élményét, anekdotáját beépítjük a játékba.

Ennek feltétele, hogy a lefoglalt időpont előtt legkésőbb három nappal részletesen megbeszéljük, melyik élményt emelhetjük be. A csapatfotót ajándékba adjuk.

A KREATÍV KOLLÉGA csomag szakmai hátterét Tallér József kreativitáskutató biztosítja.

Korábbi partnerek, referenciák listája itt elérhető.


Itt találsz meg bennünket:

 

1063 Budapest, Szív utca 35. III. emelet
26-os kapucsengő

Kérdéseiddel itt keress:

 

info@agyadeldobod.hu
+36 30 557 4060