Gy.I.K.

Mikor érkezzünk a Titokszobába?
Kényelmesen lepakolnátok, még a mosdóba is benéznétek, és szeretnétek a foglalásnak megfelelő időpontban kezdeni? Mi is ezen vagyunk. Ezért kérünk, hogy pontosan érkezzetek. Így nem zavarjátok meg az előző csoport munkáját, de bőven lesz időtök mindenre.
Hogyan találunk oda?
A szoba a VI. kerületben, a Szív utca 35-ben található. (Kaputelefon: 26.) Autóval: a Kodály körönd környékét célozzátok be, parkolni - térítési díj ellenében - az utcán tudtok. Tömegközlekedéssel: az 1-es metróvonal Kodály körönd állomása, a 73-as és 76-os troli Izabella utcai megállója egyaránt néhány perces sétára vannak tőlünk. A Hősök teréről és az Oktogontól is legfeljebb 15 perc alatt kényelmesen ideértek gyalogosan is!
Mikor kell fizetni?
Fizetni érkezéskor, készpénzben, egy összegben tudtok a Benneteket fogadó játékmesternek.
Szívbeteg / kismama / mozgássérült vagyok. Részt vehetek a játékban?
Bár a játék izgalmas, arra nem kell számítanod, hogy az adrenalin szinted egészségre veszélyes mértékben megnő. (Azért azokat a gyógyszereidet, amikre máskor is szükséged lehet, hozzánk is hozd magaddal!) Mozgássérültként is nagy élményben lehet részed - de azt fontos megemlítenünk, hogy az épület, amelyben a játék zajlik, még nem akadálymentesített és a Titokszoba a harmadik emeleten helyezkedik el.
Telefonon is foglalhatok időpontot?
Nem. Az időpontok foglalása a Foglalás menüpont alatt történik, kizárólag elektronikus úton. Ha megkapod a foglalás visszaigazolását, már csak el kell jönnötök!
Mégsem tudunk eljönni. Mit tegyünk?
A Titokszoba foglalásának visszamondására indokolt esetben van lehetőség, legkésőbb a foglalt időpontot 48 órával megelőzően.
Kevesebben / többen jönnénk, mint ahány személyt foglaláskor megadtam.
A sikeres teljesítéshez legalább 3 fős csapatra van szükség. Ha ennyien megvagytok, gyertek nyugodtan! Ha a foglalás során megadott létszám változik, kérünk, mindenképpen jelezz előre, hogy megteremthessük a szükséges technikai feltételeket!
Ajándékba adnám. Lehet?
Természetesen igen! Először válaszd ki, hogy hány főre szeretnél ajándékozni, majd vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.
Igénybe venném a Titokszoba Extra szolgáltatások valamelyikét. Mi a tennivalóm?
Válassz szabad időpontot a foglalási naptárban, jelentkezz a szokott módon, és válaszd ki az extra szolgáltatásokat tartalmazó pályák valamelyikét! (Lánybúcsú Classic, Lánybúcsú Special, Születésnap, Kreatív Kolléga) Természetesen ennek megfelelő csomagárat fogunk felszámolni.
Hány éves kortól jöhetünk?
Felső korhatár nincs. 10 éves gyermek már részt vehet a játékban, ha a csoport többi tagja elmúlt 16 éves. A teljes csoportra vonatkozó alsó korhatár 16 év.
Külföldiek számára is elérhető a szolgáltatás?
Jelenleg magyar és angol nyelven érhető el a játék. A későbbiekben további nyelveken is részt vehettek majd, erről honlapunkon időben megjelenik majd a tájékoztatás.

Itt találsz meg bennünket:

 

1063 Budapest, Szív utca 35. III. emelet
26-os kapucsengő

Kérdéseiddel itt keress:

 

info@agyadeldobod.hu
+36 30 557 4060